Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Periode A 2023 - 2024 (herfst/winter)


Dans - Salsation
Dansen Urban Dance

Dans - Salsation

Salsation is een compleet nieuwe dance-workout waarin functionele training wordt omgezet in dansbewegingen! Het is een mix van verschillende ritmes, culturen en dansstijlen, met een zeer sterke focus op muzikaliteit en lyrische expressie.

Met Salsation reis je eigenlijk figuurlijk vliegend en letterlijk dansend de wereld over. Salsation wordt namelijk uitgevoerd op opzwepende muziek uit alle hoeken van de wereld. Muzikaliteit, tekstbeleving, positiviteit, body, mind en soul staan centraal.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.dance-dali.nl
We zouden het leuk vinden als u ons wilt volgen op facebook en/of Instagram!
F: https://www.facebook.com/DanceDaliGroningen/ 
I: https://www.instagram.com/ilona.dancedali/

  • 31 okt / 7 nov / 14 nov / 21 nov
  • 18:00-19:00
  • 16 t/m 55 jaar
  • T-shirt, joggingbroek/legging en ‘binnen’ gymschoenen (met schone zool) Het lange haar vastgebonden in knot of staartje
  • Er wordt gevraagd de deelnemersbijdrage voor aanvang van de cursus op de rekening van Dance d’Alí te storten. Dit omdat er geen tijd is tussen de verschillende danslessen om het geld cash te innen. Na de bevestigingsmail van de sporthopper ontvangen alle deelnemers ook een mail van ilona@dance-dali.nl. Wilt u uw spam box checken als u voor aanvang van de cursus nog geen mail van ons heeft ontvangen?
  • € 30,00
  • Balletschool Dance d'Ali
  • Dansschool Dance d'Ali Groningen (Timpweg 3, 9731 AK, Groningen, Oosterhoogebrug)

Het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) is een onderwijsinstituut die zich richt op het drieluik van de performing arts: dans, acteren en zang.

Wij bieden drie opleidingsroutes: Hbo, Mbo en Vooropleiding maar ook een recreatie afdeling want DANS IS VOOR IEDEREEN.

Op onze locatie aan het Zernikeplein 7 te Groningen kun je terecht voor verschillende lessen voor jong en oud.

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten kunt u terecht op onze website of mailen naar onze teamleider: kelly@luciamarthas.nl

Heel graag zien we jullie voor deze cursus op onze locatie, maar iedereen is ook altijd welkom voor 1 gratis proefles.

 

Altijd al de beginselen van Latin Dance willen leren maar geen partner?

Dan is deze les helemaal iets voor jou! Latin Solo Dance leert je alle stijlen van Latin zonder dat je daar een partner voor nodig hebt.

Vrolijk in shape!

Latin in combinatie met een workout en choreo is niet alleen heel leuk maar ook zeer effectief. De ideale manier om vrolijk in shape te komen en te blijven. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijg en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst Theatre Latin Standard Dance

Geen activiteiten gevonden.