Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Informatie voor deelnemers

Periodes
De Sport- en Cultuurhopper heeft het schooljaar verdeeld in twee periodes, periode A (herfst/winter) en periode B (lente/zomer). Voor elke periode geldt een einddatum om je te kunnen aanmelden. Als deze datum is verstreken kun je je niet meer aanmelden. We plaatsen deelnemers op basis van loting. Na de deadline wordt door ons de indeling bekend gemaakt via de e-mail.

Na-inschrijving
Vanaf heden is het mogelijk om na de loting je nog in te schrijven voor de cursussen waar nog plekken beschikbaar zijn. Hier werkt de inschrijving volgens het principe vol is vol.

Account aanmaken
Om op je te geven voor een cursus is het nodig om een account aan te maken via het aanmeldingsformulier. Op je persoonlijke account kan je altijd de cursus informatie raadplegen.

Na de inschrijvingsdeadline ontvang je een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over de cursus waarvoor je bent ingeloot. Ook als je niet bent ingeloot ontvang je een bericht. Als je een week van tevoren nog niks hebt gehoord kan je het beste even contact met ons opnemen.  

Deelnemersbijdrage
De kosten verschillen per cursus en staan bij elke cursus apart vermeld. Op de eerste cursusbijeenkomst dient het volledige cursusgeld contant aan de aanbieder te worden voldaan, tenzij anders vermeld.

Deelnemers aan cursussen uit Sport- en Cultuurhopper doen dit geheel op eigen risico. Huis voor de Sport Groningen en VRIJDAG Advies, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect ontstaat door deelname aan deze cursussen.