Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Periode B 2023 (lente/zomer)


Kids Martial Arts
Kids Martial Arts

Kids Martial Arts

Martial Arts is een verzamelnaam voor een groot aantal gevechtskunsten, waarvan de meerderheid afkomstig is uit Azië. In Martial Arts draait het om zowel fysieke als mentale vaardigheden. Bij de term vechtkunst denk je al snel aan oosterse vechtsporten als judo, karate en kungfu, maar ook westerse sporten als worstelen en boksen zijn vechtkunsten.

Kids Martial Arts is een algemene verdedigingssport.  De kinderen leren op een gedisciplineerde manier de verschillende slag/stoot/trap/verdedigings technieken. Alle lessen beginnen daarom met een oosterse diepe buiging.

Kijk voor de mogelijkheden voor jeugd 7+ / 9+ en 12+ ook bij Martial Arts & Karate & Jeugd Kickboks!

Voor de jeugd vanaf ongeveer 5 en 6 jaar hebben wij een erg leuk, leerzaam en gevarieerd lesprogramma. De beginselen van de Martial Arts worden spelenderwijs aangeleerd door de hoofdinstructeurs en junior-assistenten.

Martial Arts is een verzamelnaam voor vele gevechtskunsten en ook onderdelen uit het Judo, Kickboks, Krav Maga, Grappling en met name het Karate zullen aan bod komen. 

Wij hebben veel ervaring in het lesgeven aan kinderen. Sociaal/emotioneel, fysiek en technisch kunnen kinderen vanaf deze leeftijd een snelle groei doormaken mits goed begeleid. Onze ervaring leert dat wanneer het enthousiasme bij de kinderen eenmaal is aangewakkerd ze heel leergierig worden en met veel plezier ontdekken wat de Martial Arts voor ze te bieden heeft.

De trainingen zijn gericht op het vormen van de leerling op het gebied van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en samenwerking, waarbij het plezier in de sport natuurlijk altijd voorop staat.

Natuurlijk is het ook altijd heel erg leuk om op de matten te spelen en een partijtje Rumbling te doen. Wie wil weten wat Rumbling is moet maar snel eens langskomen en met ons meedoen.

Instructeurs in ons Kids Go Smarts programma zijn studerende of hebben een afgeronde beroepsopleiding in het lesgeven aan kinderen. Er wordt dan ook op een pedagogisch, psychologisch en didactisch verantwoorde wijze lesgegeven aan kinderen.

Tot snel bij de proeflessen!

  • 19 mrt / 26 mrt / 2 apr
  • 12:45-13:30
  • 5 t/m 6 jaar
  • Trainingsbroek/legging en T-shirt is eerst prima om aan de proeflessen mee te doen
  • De Dojo is voorzien van matten en wij trainen hier op blote voeten.
  • € 6,00
  • Go Smarts
  • Dojo Kardinge (Kardingerplein 1, 9735 AA, Groningen, Kardinge)

Kids Martial Arts is een algemene verdedigingssport.  De kinderen leren op een gedisciplineerde manier de verschillende slag/stoot/trap/verdedigings technieken. Alle lessen beginnen daarom met een oosterse diepe buiging.

Geen activiteiten gevonden.