Mijn sport- en cultuurhopper 0

Go Smarts

Persoonlijke benadering & Plezier

In de loop de jaren hebben wij ons ontwikkeld tot ervaren, gedreven en gemotiveerde instructeurs voor zowel jeugd als volwassenen. Wij werken vanuit een persoonlijke benadering en plezier voor ons als voor de leerling is voor ons een absolute must.

Passie

Wij zijn gedreven om op een leuke manier sport te beoefenen gebaseerd op Martial Arts en het voor iedereen mogelijk te maken dat samen met ons te doen en je hierin te begeleiden. Wij hebben veel ervaring, hebben visie en een enorme drive om deze mogelijkheden te creëren.

Lessen

Bij ons zijn de onderdelen conditie, lenigheid, kracht, balans, ontwikkeling van de motoriek, gevechtstechnieken, weerbaarheidtraining, gevechtsloopvormen, sparren en nog veel meer verweven in onze lessen.

Competitie

De competitie heb je met jezelf en niet per definitie met anderen. We zullen je motiveren om je eigen grenzen te verleggen en een cultuur creëren waarin de mogelijkheden van ieder individu gerespecteerd wordt.

Locatie

Onze trainingsruimte (dojo) ligt op de eerste verdieping van Sportcentrum Kardinge en is volledig voorzien van flexibele judomatten. De dojo geeft ons dus volop ruimte, lucht en heeft veel daglicht en dit maakt het een zeer prettige ruimte om te trainen.

Nieuwsgierig?

Schrijf je in via de Sporthopper en check ook onze website www.gosmarts.nl

We zien je graag binnenkort!

Team Go Smarts

 

Contactgegevens

Go Smarts
Jensemaheerd 45
9736CD GRONINGEN

Telefoonnummer 06-249 250 45
info@gosmarts.nl
www.gosmarts.nl