Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Periode B 2023 (lente/zomer)


Dans - Sing and Dance
sing and dance

Dans - Sing and Dance

SIng and dance, bij ons genaamd DAZ, is een les waarin de leerlingen aan 3 disciplines werken. Dans Acteren en Zang komen allemaal terug. Iedere week zal er 1 discipline benadrukt worden en uiteindelijk zal er naar een eindresultaat toegewerkt worden waarin alles bij elkaar komt. Plezier en samenwerking staan voorop binnen deze les. Lijkt jouw zoon of dochter het leuk om eens een DAZ les te proberen en zit hij/zij in groep 5 of 6? Kom dan eens een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

SIng and dance, bij ons genaamd DAZ, is een les waarin de leerlingen aan 3 disciplines werken. Dans Acteren en Zang komen allemaal terug. Iedere week zal er 1 discipline benadrukt worden en uiteindelijk zal er naar een eindresultaat toegewerkt worden waarin alles bij elkaar komt. Plezier en samenwerking staan voorop binnen deze les. Lijkt jouw zoon of dochter het leuk om eens een DAZ les te proberen en zit hij/zij in groep 7 of 8? Kom dan eens een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

De Fitszkids club is een les, waarin kinderen leren dansen, zingen en zich zelf presenteren. Binnen de lessen studeren ze liedjes in van de Fitszkids, een nieuw soort Kinderen voor Kinderen. Ze oefenen dit een paar weken en wanneer het er goed uitziet nemen ze een echte videoclip op die ze zelf mogen houden. Het is een energieke les, waarin plezier voorop staat. Is dit iets voor jouw zoon of dochter? Kom dan eens een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

Geen activiteiten gevonden.