Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Periode B 2023 (lente/zomer)


Dans - PTMD (Pop Theatre Musical Dans)
Dansen PopShowMusical

Dans - PTMD (Pop Theatre Musical Dans)

Bij Popshowmusical komen de verschillende dansstijlen bij elkaar en wordt er een brug geslagen tussen de verschillende technieken.

PTMD ofwel Pop Theater Musical Dans is een les waarin energie centraal staat. Binnen de les komen verschillen stijlen voorbij als Hiphop, Jazz e.d De les bevat zowel techniek als veel choreografie en is voor alle leeftijden geschikt. Deze les is voor de groepen 5 t/m 8. Is dit iets voor jouw zoon of dochter? Kom dan een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

 

PTMD ofwel Pop Theater Musical Dans is een les waarin energie centraal staat. Binnen de les komen verschillen stijlen voorbij als Hiphop, Jazz e.d De les bevat zowel techniek als veel choreografie en is voor alle leeftijden geschikt. Deze les is voor volwassenen die nog niet of weinig gedanst hebben. Is dit iets voor jou? Kom dan een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

PTMD ofwel Pop Theater Musical Dans is een les waarin energie centraal staat. Binnen de les komen verschillen stijlen voorbij als Hiphop, Jazz e.d De les bevat zowel techniek als veel choreografie en is voor alle leeftijden geschikt. Deze les is voor de groepen 3/4. Is dit iets voor jouw zoon of dochter? Kom dan een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

PTMD ofwel Pop Theater Musical Dans is een les waarin energie centraal staat. Binnen de les komen verschillen stijlen voorbij als Hiphop, Jazz e.d De les bevat zowel techniek als veel choreografie en is voor alle leeftijden geschikt. Deze les is voor de groepen 5/6. Is dit iets voor jouw zoon of dochter? Kom dan een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

PTMD ofwel Pop Theater Musical Dans is een les waarin energie centraal staat. Binnen de les komen verschillen stijlen voorbij als Hiphop, Jazz e.d De les bevat zowel techniek als veel choreografie en is voor alle leeftijden geschikt. Deze les is voor de groepen 7/8. Is dit iets voor jouw zoon of dochter? Kom dan een cursus proberen. Wij hebben er zin in!

Geen activiteiten gevonden.