Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Periode A 2022 - 2023 (herfst/winter)


Frisbee
Frisbee

Frisbee

Is frisbee gooien een teamsport? Jazeker, een hele snelle spectaculaire teamsport! Frisbee is voor iedereen die eens een nieuwe en uitdagende sport wil proberen. Vind je het heerlijk om vrij te rennen, duik je graag of werp je juist mooie en slimme worpen? Dan is Ultimate Frisbee wat voor jou! Met een frisbee kan je echt van alles doen! Langzaam maar zeker zul je steeds meer bekend worden met de spel elementen van deze sport. Een sportieve instelling en samenwerken zijn daarbij heel belangrijk. Ze passen de oefeningen voor de kids zo aan dat iedereen mee kan spelen en niemand over geslagen kan worden. Er word lekker veel gegooid, gerend en gesprongen, dus kom lekker meedoen!

Is frisbee gooien een teamsport? Jazeker, een hele snelle spectaculaire teamsport!

 

Frisbee is voor iedereen die eens een nieuwe en uitdagende sport wil proberen. Vind je het heerlijk om vrij te rennen, duik je graag of werp je juist mooie en slimme worpen? Dan is Ultimate Frisbee wat voor jou!

Met een frisbee kan je echt van alles doen! Langzaam maar zeker zul je steeds meer bekend worden met de spel elementen van deze sport. Een sportieve instelling en samenwerken zijn daarbij heel belangrijk.

 

Ze passen de oefeningen voor de kids zo aan dat iedereen mee kan spelen en niemand over geslagen kan worden. Er word lekker veel gegooid, gerend en gesprongen, dus kom lekker meedoen!

Geen activiteiten gevonden.