Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode A 2021 - 2022 (herfst/winter)

Groningen


Dans - Tapdans
IMG_3119

Dans - Tapdans

Tapdance Show. Grandeur. En muziek maken met je voeten. Tapdans is een vorm van dans waarbij ritmische klanken worden gemaakt door tikken op de grond met metalen plaatjes aan de schoenzolen. Een dansstijl waarbij muzikaliteit en coördinatie een grote rol speelt. 
Bij Tapdans draag je speciale schoenen waar onder de hak en de neus van de schoen ijzers zijn bevestigd. Door op de juiste manier te tappen met je voeten ontstaat muziek en dans tegelijk. Tapdans is een dansstijl gebaseerd op show en revue maar geeft tegelijkertijd het gevoel dat je een muziekinstrument bespeeld. Ritme en samenwerking spelen een grote rol in deze lessen, maar plezier staat altijd voorop! Docente Amarins is afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts.

Let op: De dansschool heeft geen Tapdance schoenen te leen! Tip: kijk ook eens op Marktplaats. 

Met inachtneming van de Corona maatregelen, dansen we in een goed geventileerde ruimte op 1,5m afstand van elkaar. Mocht er onverhoopt weer een lockdown komen, dan worden de danslessen opgeschort tot we weer fysiek mogen komen dansen.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.dance-dali.nl
We zouden het leuk vinden als u ons wilt volgen op facebook en/of Instagram!
F: https://www.facebook.com/DanceDaliGroningen/ 
I: https://www.instagram.com/ilona.dancedali/

  • 29 okt / 5 nov / 12 nov / 19 nov / 26 nov / 3 dec / 10 dec / 17 dec
  • 19:00-20:00
  • voor jongens en meisjes van 16 t/m 50 jaar
  • Tapdance schoenen of schoenen met een stevige hak. Legging en T-shirt.
  • Er wordt gevraagd de deelnemersbijdrage voor aanvang van de cursus op de rekening van Dance d’Alí te storten. Dit omdat er geen tijd is tussen de verschillende danslessen om het geld cash te innen. Na de bevestigingsmail van de sporthopper ontvangen alle deelnemers ook een mail van ilona@dance-dali.nl. Wilt u uw spam box checken als u voor aanvang van de cursus nog geen mail van ons heeft ontvangen?
  • € 55,00
  • Balletschool Dance d'Ali
  • Dansschool Dance d'Ali Groningen (Timpweg 3, 9731 AK, Groningen, Oosterhoogebrug)

Er zijn geen resultaten gevonden