Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode A 2021 - 2022 (herfst/winter)

Groningen


Dans - Salsation
Dansen Urban Dance

Dans - Salsation

Salsation is een compleet nieuwe dance-workout waarin functionele training wordt omgezet in dansbewegingen! Het is een mix van verschillend ritmes, culturen, dansstijlen en fitness protocollen, met een zeer sterke focus op muzikaliteit en lyrische expressie.
Met Salsation reis je eigenlijk figuurlijk vliegend en letterlijk dansend de wereld over. Salsation wordt namelijk uitgevoerd op opzwepende muziek uit alle hoeken van de wereld. De dansstijl die je uitvoert hoort bij de muziek die door de speakers knalt. Muzikaliteit, tekstbeleving, positiviteit, body, mind en soul staan centraal. Dansdocente Ilse Reinink is gediplomeerd dansdocente en gecertificeerd Salsation instructrice. 

Met inachtneming van de Corona maatregelen, dansen we in een goed geventileerde ruimte op 1,5m afstand van elkaar. Mocht er onverhoopt weer een lockdown komen, dan worden de danslessen opgeschort tot we weer fysiek mogen komen dansen.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.dance-dali.nl
We zouden het leuk vinden als u ons wilt volgen op facebook en/of Instagram!
F: https://www.facebook.com/DanceDaliGroningen/ 
I: https://www.instagram.com/ilona.dancedali/

  • 26 okt / 2 nov / 9 nov / 16 nov / 23 nov / 30 nov / 7 dec / 14 dec
  • 18:00-19:00
  • voor jongens en meisjes van 17 t/m 50 jaar
  • T-shirt, joggingbroek/legging en ‘binnen’ gymschoenen (met schone zool) Het lange haar vastgebonden in knot of staartje
  • Er wordt gevraagd de deelnemersbijdrage voor aanvang van de cursus op de rekening van Dance d’Alí te storten. Dit omdat er geen tijd is tussen de verschillende danslessen om het geld cash te innen. Na de bevestigingsmail van de sporthopper ontvangen alle deelnemers ook een mail van ilona@dance-dali.nl. Wilt u uw spam box checken als u voor aanvang van de cursus nog geen mail van ons heeft ontvangen?
  • € 55,00
  • Balletschool Dance d'Ali
  • Dansschool Dance d'Ali Groningen (Timpweg 3, 9731 AK, Groningen, Oosterhoogebrug)

Er zijn geen resultaten gevonden