Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode A 2021 - 2022 (herfst/winter)

Groningen


Dans - Flamenco
Dansen Flamenco

Dans - Flamenco

Spaanse gitaren, zwierende rokken en passie! Olé! Flamenco is de verzamelnaam voor de muziek, zang en dans uit Andalusië, het Zuiden van Spanje. Van de dans wordt beweerd dat hij trots en temperamentvol is. Kenmerkend zijn het klappen en stampen van verschillende ritmes, de elegante arm- en handbewegingen, zwierende rokken en een krachtige uitstraling.

Elke les begint met een goede warming up om alle spieren los te maken. Daarna werken we aan de verschillende technieken, zoals de handdraai, armbewegingen, ritme, voetentechniek, palmas (handgeklap). Maar ook de trotse lichaamshouding, het luisteren en herkennen van flamenco muziek komen aan de orde. Het laatste deel van de les bestaat uit het aanleren van een choreografie.

Met inachtneming van de Corona maatregelen, dansen we in een goed geventileerde ruimte op 1,5m afstand van elkaar. Mocht er onverhoopt weer een lockdown komen, dan worden de danslessen opgeschort tot we weer fysiek mogen komen dansen.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.dance-dali.nl
We zouden het leuk vinden als u ons wilt volgen op facebook en/of Instagram!
F: https://www.facebook.com/DanceDaliFlamenco
I: https://www.instagram.com/dancedaliflamenco/

  • 27 okt / 3 nov / 10 nov / 17 nov / 24 nov / 1 dec / 8 dec / 15 dec
  • 19:00-20:00
  • voor jongens en meisjes van 17 t/m 50 jaar
  • Flamenco schoenen of schoenen met een stevige hak. Legging en T-shirt. Er zijn flamencorokken beschikbaar om te lenen.
  • Er wordt gevraagd de deelnemersbijdrage voor aanvang van de cursus op de rekening van Dance d’Alí te storten. Dit omdat er geen tijd is tussen de verschillende danslessen om het geld cash te innen. Na de bevestigingsmail van de sporthopper ontvangen alle deelnemers ook een mail van ilona@dance-dali.nl. Wilt u uw spam box checken als u voor aanvang van de cursus nog geen mail van ons heeft ontvangen?
  • € 55,00
  • Balletschool Dance d'Ali
  • Dansschool Dance d'Ali Groningen (Timpweg 3, 9731 AK, Groningen, Oosterhoogebrug)

Er zijn geen resultaten gevonden