Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode B 2020 - 2021 (lente/zomer)

Groningen


Suppen

Suppen

Sup lessen volgen bij Teuntje ds Slak!

 

Teuntje de Slak biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met het suppen. Op speeldewijs willen wij kinderen enthousiast maken voor de watersport. Suppen is de eerste stap naar waterpret, omdat het makkelijk en laagdrempelig is, dus gegarandeerd succes. 

Wil je vervolgens SupFit lessen te volgen in bij Teuntje? Het materiaal waarop je oefent is helemaal up-to-date. Training vindt plaats op een inflatable (opblaasbare) of hardtop supboard, afhankelijk van je eigen voorkeur. Deze zijn allemaal van het merk Startboard. 

SupFit lessen die je bij Teuntje volgt, bestaan uit twee verschillende niveau’s en bieden we aan voor jong en oud. Op het eerste niveau, basis, leer je de de basisprincipes. Hoe sta je stabiel op de plank en hoe kom je vooruit? Op het tweede niveau, intermediate, kan je al lekker peddelsurfen. Gaan we meer de diepte in – niet letterlijk, want we blijven aan het oppervlak! Groepen bestaan uit maximaal 12 personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht ontvangt. Trainers bij Teuntje de Slak zijn Ron, Tim, Jeen en Olav 

Een echte work-out

Een rondje suppen is enerzijds rustgevend, maar anderzijds erg vermoeiend! Suppen is niet voor niets een officiële sport. Naast het geven van lessen, bieden we je ook de mogelijkheid om een echte workout op het water te volgen. Zo blijf je op unieke manier ontzettend fit. Deze mogelijkheid bieden we aan jong en oud.

Aan de andere kant van de medaille is het ook mogelijk om echt tot rust te komen op het water. Naast het geven van workouts biedt Teuntje de mogelijkheid om yogalessen te volgen op een sup board. Beoefen je flexibiliteit terwijl je stabiel op het water blijft staan. Even de peddels aan de kant. Ook dat kan op je sup plank op de wateren van het Hoornse- en Paterswoldsemeer in Groningen.

Probeer vooral zelf

Geïnteresseerd geraakt in één van de vele opties die Teuntje de Slak te bieden heeft? Laat het ons vooral weten. Boek tijdig het leukste watersportkamp van Groningen en stap straks zelfvoldaan op en van de plank af. Liever een andere watersport beoefenen? Stap in een duokano of zeilboot van Teuntje de Slak.

  • 21 apr / 19 mei
  • 14:00-16:00
  • voor jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar
  • Handig om mee te nemen: Zonnebrand, Petje, Waterschoenen/oude schoenen, Zwemkleding en handdoek
  • Handig tip is je zwemkleding alvast thuis aan te trekken. Dit levert meer waterpret op! De kinderen krijgen een zwemvest een surfpak van Teuntje.
  • € 7,50
  • Watersporthuis Teuntje de Slak
  • Watersporthuis Teuntje de Slak (Kaapsebaan 97, 9752 XP, Haren , Zuid )

Er zijn geen resultaten gevonden