Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode B 2020 - 2021 (lente/zomer)

Groningen


Dans - Jazzdance

Dans - Jazzdance

Jazzdance is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy oftewel veel losser.

Jazzdance is een heerlijk swingende, verrassende en onvoorspelbare dansstijl!  Jazzdance is door de combinatie van stijlen en choreografie een dynamische, veelzijdige en technische dansstijl en dé dansvorm voor de echte podiumbeesten! Sonsearaej leert je de beginselen van jazzdance, dat zich kenmerkt zich door coördinatie, kracht en expressiviteit op lekkere top 40 muziek!

Mocht de dansschool gesloten moeten worden door maatregelen van de overheid ivm het Covid-19 virus, dan wordt aan het eind van de cursus bepaald hoeveel lessen er zijn uitgevallen. In overleg wordt gekeken naar de mogelijkheid om gemiste lessen alsnog in te halen. Als dat ook niet lukt, dan zal het lesgeld van de niet gegeven lessen worden terug betaald.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.dance-dali.nl
We zouden het leuk vinden als u ons wilt volgen op facebook en/of Instagram!
F: https://www.facebook.com/DanceDaliGroningen/ 
I: https://www.instagram.com/ilona.dancedali/

  • 5 mrt / 12 mrt / 19 mrt / 26 mrt / 2 apr / 9 apr / 16 apr / 23 apr
  • 19:15-20:15
  • voor jongens en meisjes van 16 t/m 45 jaar
  • T-shirt, legging / joggingbroek en sokken. Het evt. lange haar graag vastbinden.
  • Er wordt gevraagd de deelnemersbijdrage voor aanvang van de cursus op de rekening van Dance d’Alí te storten. Dit omdat er geen tijd is tussen de verschillende danslessen om het geld cash te innen. Na de bevestigingsmail van de sporthopper ontvangen alle deelnemers ook een mail van ilona@dance-dali.nl. Wilt u uw spam box checken als u voor aanvang van de cursus nog geen mail van ons heeft ontvangen?
  • € 60,00
  • Balletschool Dance d'Ali
  • Dansschool Dance d'Ali Groningen (Timpweg 3, 9731 AK, Groningen, Oosterhoogebrug)

Er zijn geen resultaten gevonden