Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode B 2020 - 2021 (lente/zomer)

Groningen


Dans - Flamenco

Dans - Flamenco

Flamenco is een spaanse dans in je mooie rode flamenco jurk, olé! Zwierende rokken, klappen en stampen op vrolijke muziek! 

Flamenco is een vurig, ritmisch, krachtig en elegante dansvorm uit Spanje. Met temperament en trots. Kenmerkend zijn het klappen en stampen van verschillende ritmes, de elegante arm- en handbewegingen, zwierende rokken en een krachtige uitstraling. De beginselen van de flamenco worden rustig uitgelegd en we eindigen met een aanstekelijk vrolijke dans! Voor deze kennismakingslessen met de flamenco heb je geen danservaring nodig. Naast het lesgeven treedt Ilona regelmatig op als flamenco danseres.

Mocht de dansschool gesloten moeten worden door maatregelen van de overheid ivm het Covid-19 virus, dan wordt aan het eind van de cursus bepaald hoeveel lessen er zijn uitgevallen. In overleg wordt gekeken naar de mogelijkheid om gemiste lessen alsnog in te halen. Als dat ook niet lukt, dan zal het lesgeld van de niet gegeven lessen worden terug betaald.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.dance-dali.nl
We zouden het leuk vinden als u ons wilt volgen op facebook en/of Instagram!
F: https://www.facebook.com/DanceDaliGroningen/ 
I: https://www.instagram.com/dancedaliflamenco/

  • 1 mrt / 8 mrt / 15 mrt / 22 mrt / 29 mrt / 5 apr / 12 apr / 19 apr
  • 20:30-21:30
  • voor jongens en meisjes van 16 t/m 50 jaar
  • Flamenco schoenen of schoenen met een stevige hak (en schone zool) T-shirt, legging, en/of lange wijde rok.
  • Er wordt gevraagd de deelnemersbijdrage voor aanvang van de cursus op de rekening van Dance d’Alí te storten. Dit omdat er geen tijd is tussen de verschillende danslessen om het geld cash te innen. Na de bevestigingsmail van de sporthopper ontvangen alle deelnemers ook een mail van ilona@dance-dali.nl. Wilt u uw spam box checken als u voor aanvang van de cursus nog geen mail van ons heeft ontvangen?
  • € 60,00
  • Balletschool Dance d'Ali
  • Dansschool Dance d'Ali Groningen (Timpweg 3, 9731 AK, Groningen, Oosterhoogebrug)

Er zijn geen resultaten gevonden