Mijn Sport- en Cultuurhopper 0

Circus Santelli

Santelli geeft lessen aan mensen van alle leeftijden. Kinderen starten in een beginnersgroep en groeien bij veel talent door naar een voorstellingsgroep. Santelli maakt elke twee jaar een nieuwe voorstelling, die zoveel mogelijk wordt gespeeld. In theaters, op festivals of bij andere gelegenheden. Elke voorstelling is een nieuw avontuur, omdat er steeds naar vernieuwing wordt gestreefd. Circus moet spannend zijn, verrassend, dramatisch…meer dan een aaneenschakeling van kunstjes.

Naast het ‘jeugdcircus’ geeft Santelli les aan volwassenen en is er bijvoorbeeld ook de Ouder Kind Acrobatiek op de zaterdag, met kinderen vanaf 4 jaar en peutercircus voor ouders en kinderen vanaf 2 jaar. Santelli Xclusief bestaat sinds 2009, een groep jongvolwassenen die zelfstandig aan een circustheatervoortelling werkt. Circus kun je namelijk net zo lang doen als jezelf wilt.

Voor alle groepen
Santelli is er voor alle leeftijden, maar ook voor alle soorten mensen en groepen. Behalve lessen biedt Santelli ook workshops, kinderfeestjes, kort- en langlopende circusprojecten en verrassingsactiviteiten voor feesten, openingen of andere bijzondere gelegenheden.

Contactgegevens

Circus Santelli
Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3a
9713 GH GRONINGEN

Telefoonnummer 050 - 3139575
info@santelli.nl
www.santelli.nl