Mijn sport- en cultuurhopper 0

Hoe werkt de Sport- en Cultuurhopper?

De Sport- en Cultuurhopper heeft het schooljaar verdeeld in twee periodes. Voor elke periode geldt een einddatum om je te kunnen aanmelden. Als deze datum is verstreken kun je je niet meer aanmelden. We plaatsen kinderen op basis van loting. Na de deadline wordt door ons de indeling bekend gemaakt via de e-mail.

Om je op te geven voor een cursus moet je eerst een account hebben. Als je nog geen account hebt moet je je registreren. Hiervoor kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier op de website. Het aanmeldingsformulier kun je oproepen vanuit elke cursus en is te vinden op de home pagina. Uiterlijk één week voor aanvang van de cursus ontvang je een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over de cursus waarvoor je geplaatst bent. Ook als de cursus vol is ontvang je bericht. Mocht je de e-mail kwijt zijn geraakt. Door in te loggen kun je ook de cursus informatie raadplegen. Als je een week voor aanvang van de cursus(sen) helemaal niets van ons gehoord hebt kun je het beste even contact met ons opnemen. Zorg dat jouw e-mailadres wat je opgeeft klopt, zodat wij je via e-mail op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen en veranderingen.

De kosten verschillen per cursus en staan bij elke cursus apart vermeld. Op de eerste les dient het volledige cursusgeld contant aan de sportvereniging of -organisatie te worden voldaan, tenzij anders vermeld.

Deelnemers aan cursussen uit Sporthopper doen dit geheel op eigen risico. Huis voor de Sport Groningen, dan wel de organiserende gemeenten of sportaanbieders kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect ontstaat door deelname aan deze cursussen.