Mijn sport- en cultuurhopper 0

Hoe werkt de Sport- en Cultuurhopper?

De Sport- en Cultuurhopper heeft het schooljaar verdeeld in twee periodes. Voor elke periode geldt een einddatum om je te kunnen aanmelden. Als deze datum is verstreken kun je je niet meer aanmelden. We plaatsen kinderen op basis van loting. Na de deadline wordt door ons de indeling bekend gemaakt via de e-mail.

Om op je te geven voor een cursus is het nodig om een account aan te maken https://www.sportcultuurhopper.nl/. Een account kan je gebruiken door het aanmeldingsformulier in te vullen. Het formulier staat op de home pagina of in deze link. Uiterlijk één week voor aanvang van de cursus ontvang je een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over de cursus waarvoor je geplaatst bent. Ook als de cursus vol is ontvang je bericht. Door in te loggen kun je ook de cursus informatie raadplegen. Als je een week voor aanvang van de cursus(sen) helemaal niets van ons gehoord hebt kun je het beste even contact met ons opnemen.

De kosten verschillen per cursus en staan bij elke cursus apart vermeld. Op de eerste les dient het volledige cursusgeld contant aan de sportvereniging of -organisatie te worden voldaan, tenzij anders vermeld.

Deelnemers aan cursussen uit Sporthopper doen dit geheel op eigen risico. Huis voor de Sport Groningen, dan wel de organiserende gemeenten of sportaanbieders kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect ontstaat door deelname aan deze cursussen.