Mijn sport- en cultuurhopper 0

Periode B 2020 - 2021 (lente/zomer)

Groningen


Golf

Golf

Golf is een sport die zowel recreatief als professioneel wordt gespeeld. Als recreatiesport is het één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Het is een sport die niet zozeer met kracht maar meer vanuit een goede techniek beoefend dient te worden. Golf is wereldwijd een zeer populaire sport en er liggen over de gehele wereld dan ook talloze golfbanen. Golf is zeker op recreatief niveau een spel wat door een brede doelgroep beoefend kan worden. Van jong tot oud is het mogelijk om de golf spelregels te leren en te genieten van de vaak fraai aangelegde landschappen waarop gespeeld mag worden.

Altijd al een keer willen leren golfen? Dan is dit een leuke kans! Maak op een vrijblijvende en vooral speelse manier kennis met het golfspel in 4 lessen. Je leert afslaan, chippen (korte ballen slaan) en putten (de bal in de hole slaan).  

Ook doen we af en toe voetgolf of een ander leuk spel wat met golf te maken heeft.

  • 5 mrt / 12 mrt / 19 mrt / 26 mrt
  • 16:00-17:00
  • voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar
  • gympen of met heel nat weer kaplaarzen
  • € 20,00
  • Pitch&Putt Golf
  • Sportpark Kardinge (Bieskemaar 9, 9735 AE, Groningen, Kardinge)

Ons kennismakingsgolfpakket bestaat uit 5 lessen. Vijf zondagslessen op de driving range en oefenholes.
Je krijgt les in groepjes van 6-8 kinderen. De bijdrage voor de 5 lessen van een uur is totaal € 50,00. Onze Golfprofessional maakt er een te gek uurtje aan het einde van de week van. Plezier gegarandeerd.
Misschien kun je bij een vriendje of vriendinnetje een paar (kinder-) golfclubs lenen. Lukt dat niet dan kun je van de Golfpro tijdens de les iets lenen. Als je wilt, kun je aangeven of je met een vriendje of vriendinnetje in de les wilt zitten.
De Noord Nederlandse Golf en Country Club ziet jullie graag komen!
Ook ouders zijn van harte welkom om les te nemen, zodat ze later wellicht samen kunnen spelen.

Er zijn geen resultaten gevonden