Mijn sport- en cultuurhopper 0

Schermvereniging Heerenleed

Schermvereniging Heerenleed is de leukste Schermvereniging van Groningen en ommelanden. In 2016 hebben we ons 25-jarig jubileum gevierd.

Schermen is een sport waarin je leert je lichaam goed te bewegen (motoriek), je reactiesnelheid te verbeteren en vooruit te denken. Je hoeft dus niet de snelste of de sterkste te zijn om een goede schermer te worden.
Wel moet je tegen een stootje kunnen; zelfs de beste schermer wordt wel eens geraakt. Overigens leidt dit hooguit tot een blauwe plek. Verder is schermen, mits je je aan de regels houdt, een extreem veilige sport.

Is schermen ook iets voor meisjes?
Jazeker! Omdat lichaamscoordinatie en slimheid bij schermen vaak belangrijker zijn dan kracht en snelheid doen meisjes zeker niet onder voor jongens! Jongens en meisjes trainen dus gewoon samen en wedstrijden worden ook vaak samen verschermd.

Bij Heerenleed kun je kennismaken met deze bijzondere sport.
Voor € 20,= mag je 4 x komen schermen. Vindt je het leuk?  Wellicht hebben we meer voor je in petto.

Schermvereniging Heerenleed vindt het belangrijk dat je je thuis voelt in een club waar de leden elkaar stimuleren en zorgen voor een fijne sfeer. Zo gaan we hier met elkaar om ; als Heren en we delen elkaars Leed.

Voor je uitrusting is gezorgd. Voor de training heb je nodig: een lange trainingsbroek, T-shirt en sport (gymzaaal) schoenen.

Wil je nóg meer weten?
www.schermverenigingheerenleed.nl

Zien we je spoedig op Maandag of donderdagavond vanaf 18:30-20:00 Scherm Centrum Noord, Van der Hoopstraat 6, 9716 JM  Groningen  (Industrieterrein de Hoogte)

Contactgegevens

Schermvereniging Heerenleed
GRONINGEN

Telefoonnummer 050-5344204
penningmeester@schermverenigingheerenleed.nl
www.schermverenigingheerenleed.nl